42. GELENEKSEL SPOR OYUNLARI

birsenuslu@gmail.com

www.sporoyunlari.ankara.edu.tr

1-YARIŞMANIN AMACI:

Fakülte ve Yüksekokul öğrencileri arasında olup öğrencilerimizin kaynaşmalarını, dostluklarını pekiştirmelerini ve fiziksel kapasitelerini artırmalarını sağlamak ve Ankara Üniversitesi ruhunu oluşturabilmektir.

2-KATILIM ŞARTLARI:

1. a) Fakülte veya Yüksekokullarda öğrenci olmak ve bunu belgelemek zorundadır. (Öğrenci kimliği veya öğrenci belgesi bulunmalı)
  2. b) Katılımcıların, organizasyon alanında, sporcu tanıtım formunu ve sağlık beyanı doldurması ve imzalanması zorunludur,
  3. c) Sporcular spor kıyafetlerini kendileri temin etmekle yükümlüdür.

Not:

Turnuvaya katılacak öğrencilerden katılım ücreti alınmamaktadır.

3- STATÜ:

1. a) Yarışmalara ferdi olarak Fakülte adına başvuru yapılacaktır.

c)Müsabakalar tek erkekler ve tek kadınlar kategorisinde gerçekleştirilecektir.

b)Turnuvada maçlar 3 set üzerinden oynanacak ve her sette T-Break uygulanacaktır.

d)İlk 16’dan itibaren bu kural geçerlidir. İlk 16’ya kadar 9 game üzerinden oynanacaktır.

e)8-8’de T-Break uygulanacaktır.

f)Turnuva eleme usulü yapılacaktır.

g)Belirtilen sürede sahada hazır bulunmayan sporcular turnuvadan elenecektir.

h)Sporcular kendi tenis malzemeleri ile yarışmalara katılacaklar, yalnızca top organizasyon tarafından karşılanacaktır.

ı)Uluslararası Tenis Oyun Kurallarına göre oynanacak karşılaşmalarda her türlü karar verme yetkisi Komisyona aittir.

4- ORGANİZASYON KURULU

Başkan ve üyelerden oluşan organizasyon kurulu, müsabakalar esnasında ortaya çıkabilecek problemlerin çözümüne karar verir.

KOMİSYON ÜYELERİ

Sıra