42. GELENEKSEL SPOR OYUNLARI

uslub@ankara.edu.tr

www.sporoyunlari.ankara.edu.tr

• YARIŞMANIN AMACI:

Fakülte ve Yüksekokul öğrencileri arasında olup öğrencilerimizin kaynaşmalarını, dostluklarını pekiştirmelerini ve fiziksel kapasitelerini artırmalarını sağlamak ve Ankara Üniversitesi ruhunu oluşturabilmektir.

• KATILIMCILAR:

• KATILIM ŞARTLARI:
  1. a) Fakülte veya Yüksekokullarda öğrenci olmak ve bunu belgelemek zorundadır. (Öğrenci kimliği veya öğrenci belgesi bulunmalı)
  2. b) Katılımcıların, organizasyon alanında, sporcu tanıtım formunu ve sağlık beyanını doldurması ve imzalanması zorunludur,
  3. c) Sporcular spor kıyafetlerini kendileri temin etmekle yükümlüdür.

Not:

Turnuvaya katılacak öğrencilerden katılım ücreti alınmamaktadır.

• STATÜ:
  1. Karşılaşmalar Tek Kadınlar ve Tek Erkekler kategorisinde yapılacaktır.
  2. Çift karşılaşmaları yapılmayacaktır.
  3. Takım değerlendirilmesi yapılmayacağı için fakülteler / yüksekokullar istedikleri kadar sporcu ile katılabilirler.
  4. Katılımcıların hangi şekilde oynayacağına katılım sayısı belli olduktan sonra karar verileceğinden sporcu listeleri, yarışma saatinden en az bir saat önceden branş sorumlusu hocaya teslim edilecektir.
  5. Sportmenlik ve kural dışı davranışlar sonucunda Spor Oyunları Disiplin Kurulu’nun alacağı kararlar geçerlidir.
  6. Uluslararası Masa Tenisi Oyun Kuralları geçerlidir.
  • KURUL:

Başkan ve üyelerden oluşan komisyon, müsabakalar esnasında ortaya çıkabilecek problemlerin çözümüne karar verir.

BRANŞ SORUMLULARI

Sıra