T.C.

ANKARA ÜNİVERSİTESİ

31. GELENEKSEL SPOR OYUNLARI SONUÇLARI

BASKETBOL

Bayanlar                                                                   Erkekler

1. Mühendislik Fak.                                                  1. Tıp Fakültesi

2. Dil ve Tarih Coğrafya Fak.                                   2. Fen Fakültesi

3. Hukuk Fakültesi                                                    3. İletişim Fakültesi

VOLEYBOL

Bayanlar                                                                   Erkekler

1. Ziraat Fakültesi                                                      1. İletişim Fakültesi

2. Siyasal Bilgiler Fak.                                              2. Siyasal Bilgiler Fak.

3. Fen Fakültesi                                                         3. Hukuk Fakültesi

HENTBOL

1. Siyasal Bilgiler Fak.                                              1. Siyasal Bilgiler Fak.

2. Sağlık Bil. Fak.                                                     2. Fen Fakültesi

3. Dil ve Tarih Coğrafya Fak.                                   3. Mühendislik Fak.

BADMİNTON

Bayanlar                                                                   Erkekler

1. Seda Tunalı (D.T.C.F.)                                           1. Mehmet O. Çetiner (Eğitim Bil. Fak.)

2. Meltem Bayrak (Sağlık Bil. Fak.)                         2. Afşin Salman (Diş Hek. Fak.)

3. Ü. Pınar Yüksel (Sağlık Bil. Fak.)                         3. Mustafa Karatok (Fen Fak.)

FUTBOL

Bayanlar                                                                   Erkekler

1.—                                                                            1. Dil ve Tarih Coğrafya Fak.

2.—                                                                            2. Siyasal Bilgiler Fak.

3.—                                                                            3. Ziraat Fakültesi

MASA TENİSİ

1. Tıp Fakültesi                                                          1. Sağlık M.Y.O.

2. Eğitim Bil. Fak.                                                     2. Tıp Fakültesi

3. Sağlık Bil. Fak.                                                     3. Ziraat Fakültesi

TENİS

1. İzlem Çallı (D.T.C.F.)                                              1. Hasan Çalışkan (Fen Fak.)

2. Çisem Ummak (D.T.C.F.)                                     2. Şevket Şahin (Diş Hek. Fak.)

3. Yasemin Selay Tan (Fen Fak.)                              3. Oğuzhan Kutaş (D.T.C.F.)

GÜREŞ (Takım)

1.—                                                                            1. İlahiyat Fakültesi

2.—                                                                            2. Siyasal Bil. Fak.

3.—                                                                            3. İletişim Fakültesi

GÜREŞ ( Ferdi)

55 kg.                                                                         60 kg.

1. Süleyman Seyit (İlahiyat Fak.)                              1. Terlan Letivov (İlahiyat Fak.)

2. Abubakar Yusupov (D.T.C.F.)

66 kg.                                                                        74 kg.

1. Abdurrahman Ahmetov (İlahiyat Fak.)                    1. Aktiyat Modaev (Siyasal Bil. Fak.)

2. Uzeir Ceferov (İlahiyat Fak.)                                      2. Aziz Oğuz (İletişim Fak.)

3. İsa Ceylan (İlahiyat Fak.)

84 kg.                                                                        120 kg.

1. Ramazan Dudahev ( İlahiyat Fak.)                       1. Ahmet  Düzenli ( İlahiyat Fak.)

ATLETİZM

Bayanlar                                                                   Erkekler

1. Sağlık Bil. Fak.                                                       1. Tıp Fakültesi

3. Tıp Fakültesi                                                          3. Baypazarı M.Y.O.

ATLETİZM (Ferdi)

Bayanlar                                                                    Erkekler

100m koşu                                                                100m koşu

1. Ceren Hangün (Tıp Fak.)                                       1. Yakup Yıldırım  (Tıp Fak.)

2. Aycan Pencik ( Sağlık Bil. Fak.)                           2. Ferhat Zeycan (Başkent M.Y.O.)

3. Sevim Öcalan (Beypazarı M.Y.O.)                       3. Sinan Tanrıöver (Siyasal Bil. Fak.)

400m koşu                                                                400m koşu

1. Didem Şahin (Siyasal Bil. Fak.)                            1. Emrah Varlı (Baypazarı M.Y.O.)

2. Sevim Öcalan (Beypazarı M.Y.O.)                       2. Vedat Aksoy (Baypazarı M.Y.O.)

3. Ayşe Mehli ( Sağlık Bil. Fak.)                              3. Ferhat Zeycan (Başkent M.Y.O.)

800m koşu                                                                1500m koşu

1. Ayşegül Eryılmaz ( Sağlık Bil. Fak.)                    1. Bilgehan Çelik (Siyasal Bil. Fak.)

2. Rukiye Işıktaş (Baypazarı M.Y.O.)                      2. Onur Kubilay (İletişim Fak.)

3. Mustafa Ecer (Eğitim Bil. Fak.)

Gülle atma                                                                 Gülle atma

1. Didem Şahin (Siyasal Bil. Fak.)                            1. Numo Filan (Siyasal Bil. Fak.)

2. Cansu Akça (Siyasal Bil. Fak.)                              2. Selçuk Erduran (Beypazarı M.Y.O.)

3. Merve Şengün (Sağlık Bil. Fak.)                           3. Fatih Öztürk (Tıp Fak.)

Uzun atlama                                                             Uzun atlama

1. Aycan Pencik ( Sağlık Bil. Fak.)                           1. Vedat Aksoy (Baypazarı M.Y.O.)

2. Ceren Hangün (Tıp Fak.)                                       2. Yakup Yıldırım (Tıp Fak.)

3. Özlem Babayiğit (Siyasal Bil. Fak.)                     3. Aruz Bozkurt (Tıp Fak.)

4x100m koşu                                                             4x100m koşu

1. Sağlık Bil. Fak.                                                     1. Tıp Fakültesi

2. Eğitim Bil. Fak.

3. Siyasal Bilgiler Fak.